Az Ön értékesítője:

Ingyenesen hívható: H-P: 9-18 I Szo: 9-14:30 06 80 100 200 +40 316 300 926

Köszöntjük az invia.hu osztrák-német árualapjának legjobb ajánlatait kínáló weboldalán!


Oldalunkon azokból, az osztrák vagy német szervezésű, hazai utazási irodák kínálatában nem megtalálható utakból válogathat, melyek legnagyobb előnye, hogy az elvárható legmagasabb minőségen és kedvezményes áron kívül olyan célpontokat is közel hozhatnak Önhöz, melyek eddig nem, vagy csak nagyon nehezen voltak elérhetőek. Az így hozzáférhető kínálatban mind utazási csomagok, mind szállások önálló foglalására van lehetőség, a leendő utas igényei, vágyai és preferenciái alapján.


Amennyiben felkelti érdeklődését valamelyik ajánlat, vagy van olyan elképzelése, amit segíthetünk részleteiben kitalálni, megszervezni, szokás szerint örömmel állunk rendelkezésére a 06 80 100 200, ingyenesen hívható telefonszámon, vagy az info@invia.hu címen, de az alábbiakban igyekeztünk összegyűjteni a legfontosabb információkat, amik segíthetenek Önnek az oldalon való eligazodásban, illetve a kínálatok alapos feltérképezésében.

  • A megadott keresési feltételek a keresést követően is szűkíthetőek/testreszabhatóak.
  • Az ár ellenőrzésekor 3 lehetséges választ kaphat; elképzelhető, hogy az ajánlat már nem aktuális, amennyiben viszont az, úgy már a keresésnek és az aktuális szabad helyeknek/paramétereknek megfelelő árakat jeleníti meg a rendszer.
  • Az osztrák vagy német szervezésekből kifolyólag a repülőgépet választó utasainkat nem a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szolgálja ki, hanem (közel 100, kereshető reptér közül) jellemzően a bécsi, grazi vagy müncheni reptér. A Budapest és a konkrét reptér közti viszonylatban megvalósuló út nem képezi az ajánlatok részét, ellenben a német vagy osztrák területen megvalósuló, helyi közlekedést (pl. vonatos transzfer a reptérig) tartalmazza az ár.
  • A foglalás során, a "Foglalási tudnivalók"-ra kattintva ezek menetrendje hozzáférhető.
  • Mivel az ezen az oldalon feltüntetett ajánlatok külföldi árualapból származnak, így azok ára euróban kerül feltüntetésre, az elérhető szállások leírása pedig német nyelven szerepel, viszont amennyiben kérdése lenne ezzel kapcsolatban, úgy mind utazási szakértőink, mind az oldalon megjelenő piktogramok segítségére lehetnek.
  • A kiválasztott utazással kapcsolatos konkrét feltételeket (az utazásszervező általános szerződési feltételeit) a foglalási tudnivalók között, egy link formájában találja.
  • Az oldal egyéb, hasznos információkat is biztosít Önnek, pl. időjáráselőrejelzést és a szállások elhelyezkedését, tekintettel azonban arra, hogy ezek az adatok nem frissülnek napi rendszerességgel, utazás előtt kérjük, minden esetben ellenőrizze ezeket külső forrásból is, mivel azokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.


Bízunk abban, hogy megtalálja álmai utazását - különleges kínálatunkért kérjük, kattintson IDE, vagy nyissa meg böngészőjében speciális ajánlatainkat tartalmazó oldalunkat: http://osztrak-nemet.invia.hu/ ha pedig bármit tehetünk Önért, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!